Paket dveh omega 3 vital prehranskih dopolnil
2-Mesečni Paket: Omega 3 Vital
39,94 28,49 Dodaj v košarico
Akcija!

2x Premium Omega 3 z Vitaminom E

(120 kapsul)

39,94 28,49

-29%

Omega 3 Vital je prvi izdelek na slovenskem trgu, kateri vsebuje največjo koncentracijo omega 3 maščobnih kislin EPK in DHK. Glavna sestavina ribje olje je vrhunske  kvalitete, pridobljeno izključno iz divjih (negojenih) rib, neokrnjenih globin oceana. Formuli smo dodali še premium E vitamin za povečan učinek delovanja na srce in ožilje.

 • Najvišji delež Omega 3 na trgu (1000mg ribjega olja = 1000mg Omega 3)
 • Kar 60% EPK in DHK v dnevnem odmerku
 • Z vitaminom E za povečano delovanje srca in ožilja
 • Preprečuje razvoj bolezni srca in ožilja
 • Vzdržuje normalno raven holesterola in trigliceridov v krvi
 • Uravnava visok krvni tlak
 • Izboljšuje miselne sposobnosti
 • Omega 3 Vital je brez težkih kovin (postopek 3x filtriranja)
 • Brez ribjega priokusa (Certificiran patent)
 • Brez aditivov: sladil, arom in konzervansov

OMEGA 3 VITAL PROIZVEDENA SKALDNO Z NAJVIŠJIMI ZAHTEVAMI FARMACEVTSKE PROIZVODNJE

Omega 3 Vital sodijo v sam vrh prehranskih dopolnill po kvaliteti in učinku. Proizvedena so skladno z najvišjimi zahtevami farmacevtske proizvodnje in svetovne organizacije za Omega 3 (GOED)

Najpomembnejši omega 3 maščobni kislini sta EPK in DHK. Kvalitetno prehransko dopolnilo ima visoko vsebnost Omega 3 (in EPK ter DHK). Večina prehranskih dopolnil na trgu ponuja nizko koncetracijo slednjih. 

 Omega 3 Vital vsebuje kar 100% delež Omega 3 v ribjem olju. Od tega je skupno 60% delež EPK in DHK maščobnih kislin v dnevnem odmerku!

omega 3 za zdravo srce
omega 3 za zdrave možgane
omega 3 znižuje krvni tlak
omega 3 za zdrav vid
omega 3 proti depresiji
 • Omega 3 ščitijo srce in ožilje.
 • Omega 3 prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.
 • Omega 3 pomagajo ohraniti vid.
 • Omega 3 izboljšujejo delovanje možganov in spomina.
 • Omega 3 in vitamin E znižujeta glukozo v krvi in inzulin.
 • V kombinaciji z vitaminom E, je omega 3 še bolj učinkovit pri zaščiti srca in ožilja. Vitamin E ščiti omega 3 pred oksidacijo.
 • Omega 3 prispeva k normalnem razvoju oči pri fetusu in dojenčku.
 • Omega 3 zmajšuje tveganje za depresijo.
 • Omega 3 prispeva k povečani energiji.

Opis

Omega 3 prehransko dopolnilo z dodanim vitaminom e

Z VITAMINOM E ZA VEČJI UČINEK

Ribje olje in vitamin E imata veliko skupnih in 
dopolnjujočih se fizioloških funkcij. Kombinacija obeh omogoča večji učinek in večjo korist za srce in ožilje.

Vloga E vitamina:

Zaščiti Omega 3 pred oksidacijo in podaljša obstojnost ter učinek delovanja. Hkrati nudi visoko zaščito celic pred oksidativnim stresom, ki celice uničuje.

Študije so dokazale, da E vitamin (v kombinaciji z Omega 3) ščiti srce in ožilje pred poškodbami trdih delcev

Kombinacija vitamina E in Omega 3 ima večji učinek pri zniževanju sladkorja v krvi ter inzulina takrat, ko ga telo proizvaja preveč.

VIRI:

https://core.ac.uk/download/pdf/143840136.pdf

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28104476/

PREMIUM OMEGA 3 (ISO 22000): BREZ TEŽKIH KOVIN

Ribje olje, ki ga uporabljamo v Omega 3 Vital je najvišje čistosti in kakovosti. Lasti si certifikat ISO 22000, kar pomeni, da se mora proizvajalec držati strogih standardov čistosti, kvalitete in proizvodnje.

Pridobljeno je iz globokomorskega divjega perujskega sardona in sardin. Ti niso gojeni in se hranijo zgolj s planktonom

Omega 3 Vital vsebuje najčistejše ribje olje na trgu. Že sam divji sardon in sardina sodita med najbolj čiste ribe na svetu (za razliko od lososa ali skuše: večje ribe vsebujejo več težkih kovin). Olje, pridobljno iz sardona, pa je dodatno prečiščeno in nenehno testirano za toksine. Gre skozi 3 kratni filtracijski postopek, ki odstrani vse morebitne sledi nepotrebnih snovi in težkih kovin.

Omega 3 prehransko dopolnilo, ki vsebuje izredno čisto ribje olje, iz divjih, prostop1lavajočih sardonov oziroma inčunov

BREZ RIBJEGA OKUSA: PATENTIRANA KAPSULA

Naša patentirana protirefluksna kapsula se odpre šele v tankem črevesu in ne v želodcu. Ne bo se vam spahovalo. Ne boste imeli neprijetnega priokusa po ribah. Kapsula je majhne velikosti, za lažji vnos.

POMANJKANJE OMEGA 3 PRI PREHRANI

Raziskave iz leta 2016 ugotavljajo, da je vsebnost esencialnih Omega 3 maščobnih kislin EPK in DHK v večjemu del sveta nizek ali prenizek

Nizke vrednosti predstavljajo večje tveganje za nastanek srčno žilnih bolezni in pešanje kognitivnih sposobnosti s starostjo.

VIR: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0163782715300333

Ribe in ostali Omega viri niso redno na vašem jedilniku? Potem ste zagotovo podvrženi pomanjkanju in bo kvalitetno prehransko dopolnilo zapolnilo potrebo.

Omega 3 ima pomembno vlogo pri upočasnitvi staranja možganskih celic in izboljša kognitivne funkcije. Prav tako pripomore v boju proti zakisanemu telesu. 

Omega 3 znižuje raven trigliceridov. Hkrati znižuje nastanek oblog, ki mašijo ožije. Prispeva k zmanjšanju strjevanja krvi. Zmanjšuje tveganje za možgansko kap in srčno popuščanje.

Dokazano je, da ima  zelo pomembno vlogo pri razvoju ploda. Blagodejno vpliva na razvoj možganov in vida. Zmanjšuje krvni pritisk in blagodejno vpliva na porod.

Pripomore pri ohranjanju ostrega vida in prispeva k zdravemu delovanju možganov in srčno žilnega sistema. Znižuje krvni pritisk in sodeluje pri preprečevanju nastajanja krvnih strdkov.

Dokazano je, da jemanje Omega 3 v kombinaciji z redno vadbo pospešuje porabo telesnih maščob. Omega 3 pripomore pri tvorbi hormona DHEA, ki je pomemben za učinkovito hujšanje.

Maščobne kisline omega 3 so nujno potrebne za pravilen razvoj možganov in oči pri otrocih. DHA izboljša kognitivne funkcije pri otroku. Otroci se lažje učijo, imajo boljši spomin.

Omega 3 zmanjšuje blaga vnetja in izboljšuje krvni pretok v mišicah. Ščiti mišično maso. Pripomore k zmanjšanju mišične utrujenosti. Prispeva pri eksplozivnosti in vzdržljivosti.

Sestava in jemanje

Priporočeno odmerjanje: 1-2 kapsuli na dan. Pri zajtrku in pri kosilu, s kozarcem vode.

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevanje: Shranjevati nedosegljivo otrokom. Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Rok uporabe: Rok uporabe je natisnjen na embalaži.

Količina: 60 kapsul.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “2-Mesečni Paket: Omega 3 Vital”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja