Izdelek je v košarici
BREZPLAČNA PODPORA 069 99 00 89
✈ BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 31 €

Center Pomoči Uporabnikom

Naša podporna ekipa vam je vedno na voljo

Najpogostejša vprašanja uporabnikov

Nakup, plačila & dostava

Ponujamo naslednje načine plačila

  • Plačilo s plačilno karico
  • Bančno nakazilo na TRR prodajalca
  • Paypal
  • Gotovinsko plačilo po povzetju

Za vsa naročila nad 31 €, je dostava brezplačna. Sicer je strošek dostave je 2,99 €.

Dostava običajno traja 1-3 delovne dni. Vaš izdelek odpremimo na dostavo še isti dan, če prejmemo naročilo med delovnikom do 14:00 ure. Naročila, sprovedena med vikendom, pa odpremimo na prvi delovni dan.

Najprej preverite ali ima želeni izdelek že popust. Popusti se ne seštevajo. V kolikor je koda še vedno veljavna, in se želeni izdelek prodaja po polni ceni, nas pokličite po telefonu ali nam pišite na narocila@vivavitaplus.si

Vaše kontaktne podatke lahko vedno spremenite, v kolikor ste prijavljeni v spletni trgovini. Če ste izdelek že naročili in med tem podali napačni naslov nas lahko pokličete na 069 990 089, mi pa vam bomo pomagali. 

Ob uspešno oddanem naročilu prejmete elektronsko pošto. Elektronska pošta vsebuje potrditev in povzetek naročila. Lahko se zgodi, da elektronska pošte potuje v “spam” ali v del “neželena pošta”. Če sporočila še vedno ne prejmete, se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo pomagali. Dosegljivi smo na narocila@vivavitaplus.si ali na 069 990 089

Naročilo lahko oddate tako, da se registrirate v spletno trgovino ali kot gost. Želeni izdelek dodate v košarico s klikom na gumb “dodaj v košarico”. Nato sledite korakom spletnega nakupa. Vnesti boste morali vaš prevzemni naslov in kontaktne podatke. Nazadnje boste tudi izbrali način plačila.

Pokličite nas na telefonsko številko 069 990 089 ali nam pišite na info@vivavitaplus.si  

Vaše zadovoljstvo nam pomeni veliko

Vračila in reklamacije

Žal nam je, da izdelkom niste dali priložnosti. Vseeno jih lahko vrnete brez razloga, v roku 14 dni  od dneva nakupa. Vračilo sprožite tako, da nas kontaktirate na email narocila@vivavitaplus.si ali na katerikoli drugi komunikacijski kanal za nadaljnja navodila.

Blago je potrebno vrniti nepoškodovano, zaprto (zaprta embalaža), v nespremenjeni količini in v izvirni emabalaži. Izjema je, če so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

Zelo se trudimo, da odpošljemo vsa naročila pravilno. Se pa tudi kdaj zgodi, da se zmotimo. V primeru, da ste prejeli napačni  izdelek, nič hudega. Kontaktirajte nas in vam bomo poslali pravilnega. Tega, ki ste ga pa prejeli pomotoma, pa vam v znamenju dobre volje, podarimo. 

Vivavitaplus ne odgovarja za manjše poškodbe na zunanji embalaži ali embalaži izdelka, ki so nastale kot posledica dostave preko dostavne službe, če poškodbe ali manjše napake ne vplivajo na osnovne lastnosti in delovanje blaga. V primeru, da je paket, ki ga prejmete fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, morate sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi. To storite tako, da najprej obvestite Vivavitaplus po e-pošti narocila@vivavitaplus.si ali po telefonu 069 990 089. 

Vsa Vivavitaplus prehranska dopolnila so proizvedena in pakirana po najvišjih svetovnih standardih, GMP. So varna in neoporečna. Vseeno se lahko zgodi, da vam nekateri izdelki ne ustrezajo, ker smo vsi specifični. 

V takem primeru lahko izkoristite Vivavita  plus garancijo zadovoljstva. Vrnite nam porabljeno škatlico s priloženim računom, mi pa vam bomo vrnili denar.

Če želite izdelek reklamirati ali vas zanimajo pogoji reklamiranja izdelka, nas lahko kontaktirate:

  • preko elektronskega naslova: narocila@vivavitaplus.si
  • na telefonsko številko 069 990 089.

Verjamemo v neoporečnost, kakovost in uporabnost naših izdelkov, zato jih podpiramo z Vivavitaplus garnacijo zadovoljstva. Če z nakupom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh, od datuma uveljavljanja garancije, kupnino v celoti povrnemo. Edini strošek, ki ga nosite ob uveljavljanju garancije, je morebitni strošek vračila blaga.

Garancijo na zadovoljstvo je možno uveljaviti do 30 dni od dneva nakupa, za blago v količini uporabe za eno osebo v časovnem razponu enega meseca. 

Podrobnosti unovčenja Vivavitaplus garancija zadovoljstva najdete tukaj.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za naročila nad 31 €.

30-DNEVNA GARANCIJA

In enostavno vračilo denarja ali menjava izdelka.

BREZPLAČNA POMOČ

Za pomoč pri nakupu ali vprašanje nas pokličite na 069 99 00 89.

100% VAREN NAKUP

Vaših podatkov nikoli ne bomo zlobrabljali ali posredovali.

Vivavitaplus d.o.o. Slovenija