Izdelek je v košarici
BREZPLAČNA PODPORA 069 99 00 89
✈ BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 31 €
acerola jagode

Acerola jagode: sadež za jeklen imunski sistem

Acerola je vrsta manjšega drevesa, ki raste na Karibih in v centralni in južni Ameriki. Na drevesu rastejo plodovi. Sadež je sočen in sladkega okusa, kadar drevo raste v dobrih pogojih.

Acerola sadež, ki visi iz veje

Zakaj je acerola poseben sadež?

Na katero hrano pomislite, ko pomislite na C vitamin? Velika večina še vedno pomisli na limone ali na pomaranče. Mantra, ki jo poslušamo od malih nog, je naslednja “jej limone in pomaranče, saj vsebujejo veliko vitamina C“. Drži, da so citrusi zelo zdravi in vsebujejo veliko koristnega. Vsebujejo prehranske vlaknine, imajo malo kalorij in tudi nekaj vitamina C. Dejstvo pa je, da npr. limone zasedajo približno 15 mesto na lestvici hrane z visoko vsebnostjo vitamina C. Tudi pomaranče se ne morejo uvrstiti v “top” 10 živil po vsebnosti vitamina C.

In kaj ima pri vsem tem acerola? Acerola je izjemno bogat vir vitamina C (za katerega vemo, da ima ključni pomen za močan imunski sistem). Je pravzaprav najbogatejši naravani vir vitamina C. 100 gramov acerola jagod vsebuje kar 1677 mg vitamina C. To je 31 x večja vsebnost, kot v pomaranči!

Za primerjavo: 100 gramov pomaranče vsebuje le 53 mg tega vitamina.

Sadeži acerola poleg vitamina C vsebujejo tudi vitamine A, B1 in B3. Ostale koristne sestavine acerole so magnezij, kalij, fosfor, železo in cink.

Ta sadež so včasih uživali mornarji, v boju proti skorbutu (bolezen dlesni, ki je nastala kot posledica pomanjkanja vitamina C). Dandanes se acerola uporablja pri razvoju učinkovitih in naravnih izdelkov, ki vsebujejo vitamin C. Je idealna alternativa sintetično pridelanem C vitaminu in zato tudi vedno bolj zaželjena.

Brez dvoma je acerola sadež s pomočjo katerega boste telo hitro spravili v ravnovesje. Ker je svežo acerolo v Sloveniji izredno težko dobiti, vam Vivavita+ ponuja 100% naravni vitamin C, pridobljen iz šipka in acerole. Izdelan pa je v Sloveniji.

Vitamin C in acerola

Vitamin C igra ključno vlogo pri ohranjanju stabilnega in zdravega delovanja telesa. Ker ga naše telo ne proizvaja je pomembno, da poskrbimo za zadostni vnos le-tega vitamina sami. Jesti moramo zadosti sveže hrane, ki je c vitaminsko bogata (npr. paprika, peteršilj, brstični ohrovt, kivi). Način življenja ali prehrambene navade, pa ne omogočajo vsem zadostnega vnosa vsak dan. Takrat je smotrno poseči po kvalitetnem prehranskem dopolnilu.

Vitamin C Superior, ki smo ga razvili pri Vivavita+, smo proizvedli iz treh naravnih sestavin: acerole, šipka in bioflavonoidov. Dopolnilo vsebuje samo to, kar naše telo resnično potrebuje, da mu zagotovimo ustrezni dnevni vnos vitamina. Je brez ostale navlake, konzervansov in toksinov. Ker so naše sestavine podvržene ISO22000 standardu, pa sta acerola in šipek preverjenga porekla.

Zakaj smo se odločili za tako sestavo? Acerola in šipek sta živili na absolutnem vrhu po vsebnosti vitamina C. Bioflavonoidi iz citrusov pa spodbujajo nadpovprečni izkoristek vitamina C v vašem telesu. To pomeni, da zaužiti vitamin C ne bo šel v nič. Naše telo ga bo izkoristilo kolikor je mogoče.

Vitamin C Superior je proizveden iz certificiranih surovin. Iz acerole,  šipka in bioflavonoidov iz citrusov.

Uživanje acerole je smotrno ob pomanjkanju vitamina C. Predvsem pa v obdobjih prehladov in grip. Acerola pospšeuje okrevanje in ščiti imunski sistem.

Svojemu telesu privoščite boljša prehranska dopolnila. Hvaležno vam bo

Trg prehranskih dopolnil je slabo reguliran. Na žalost ni malo ponudnikov, ki ponuja dopolnila nepreverjenega izvora, sestave in tudi formul. Ko se odločate za nakup je pomembno, da veste kaj vnašate v svoje telo. Še bolj pomembno pa je, da v svoje telo vnašate kvalitetna dopolnila, ki so učinkovita (dobra sinergija med različnimi surovinami) in naravna (ne vsebujejo nepotrebnih dodatkov, sladil in ojačevalcev).

Svetovno priznani certifikati in standardi, kot sta GMP in ISO22000, so namenjeni podrobni regulaciji industrije prehranskih dopolnil. Ti certifikati narekujejo strogo in redno presojo surovin, dobaviteljev, sestave, aktivnih komponent in še marsikaj drugega. Vivavita+ je ponosna lastnica obeh certifikatov : ) Nakup dopolnil pri podjetjih s tovrstnimi certifikati predstavlja za Vas garancijo, da boste dobili prehransko dopolnilo z najvišjim učinkom. Izognite se tveganju!

Na zdravje!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za naročila nad 31 €.

30-DNEVNA GARANCIJA

In enostavno vračilo denarja ali menjava izdelka.

BREZPLAČNA POMOČ

Za pomoč pri nakupu ali vprašanje nas pokličite na 069 99 00 89.

100% VAREN NAKUP

Vaših podatkov nikoli ne bomo zlobrabljali ali posredovali.

Vivavitaplus d.o.o. Slovenija